Spotting Scopes

Spotting scopes

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Vortex Pro-GT Statief

8 jul. 2020
“Het geanodiseerd aluminium voelt meteen kwalitatief aan en ook deze heeft de gekende een levenslange garantie. Het statief is zeer snel op te zetten en dankzij innovatieve functies is de Pro-GT een perfecte toevoeging aan uw Vortex collectie. Het statief beschikt over een quick release plate, waardoor u uw verrekijker of spotting scope gemakkelijk op het statief kunt monteren. De panoramakop van de Pro-GT kan in drie richtingen worden versteld, om zo snel het onderwerp te kunnen volgen en om de hoek aan te passen. Vortex heeft het statief dusdanig ontworpen dat u met één hand de hoek van de panoramakop kunt verstellen en, door aan het handvat te draaien, de hoek kunt fixeren. De middenzuil van de Vortex Pro-GT is snel in hoogte verstelbaar. De hoek van de statiefpoten is in drie standen te verstellen. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat zelfs een fragiele ondergrond onbeschadigd blijft. Ondanks dat de Pro-GT is ontwikkeld voor het gebruik met verrekijkers en/of spotting scopes, is deze ook perfect voor de professionele fotograaf. Speciaal voor fotografen heeft Vortex gezorgd voor een kantelbare statiefplaat, waardoor ook verticale foto's tot de mogelijkheden behoren.”
Vortex Pro-GT Statief

Bresser Junior Spotty zoom 20-60x60

25 jun. 2020
“Een goede en snelle levering, een product wat aan de verwachtingen voldoet en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer tevreden klant spreekt hier!”
Bresser Junior Spotty zoom 20-60x60

Valetti Spotting Scope 25-75x70

22 jun. 2020
“Ik had de spotting scope zondag avond besteld en was maandag al binnen. Ik kon de scope meteen gebruiken na dat ik hem uit de doos had gehaald. Een flinke zoom en haar scherp! Een enorm goed product voor de prijs, het statief is wat klein maar zeker niks mis mee. Ik raad dit product 100% aan. ”
Valetti Spotting Scope 25-75x70