Spotting Scopes

Spotting scopes

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Valetti Spotting Scope 25-75x70

1 sep. 2020
“Tegen ingaand op het advies eerder voor professionelere merken aan te kopen ben ik toch blij deze gok gewaagd te hebben. Deze Valetti kijker heeft me aangenaam verast met het kwalitatief vergroot scherp beeld dat ik er voor terugkrijg. Zeker voor de kleine prijs die er voor teruggevraagd wordt. Ook is de vergroting zeker geen grapje, deze haalt werkelijk zijn x75 vergroting (let wel op dat je dan echt wel het meegeleverde statief nodig hebt met zo'n vergrotingen).”
Valetti Spotting Scope 25-75x70

Bresser Universele Smartphone Adapter

8 aug. 2020
“Zeker een fraai hulpmiddel, maar het vraagt nog wel wat inspanning voordat de camera van de smartphone voor het oculair staat. Eenmaal in lijn geplaatst werkt het uitstekend en kun je de objecten via het scherm van je smartphone volgen en naar wens een fotootje maken. ”
Bresser Universele Smartphone Adapter

Vortex Pro-GT Statief

8 jul. 2020
“Het geanodiseerd aluminium voelt meteen kwalitatief aan en ook deze heeft de gekende een levenslange garantie. Het statief is zeer snel op te zetten en dankzij innovatieve functies is de Pro-GT een perfecte toevoeging aan uw Vortex collectie. Het statief beschikt over een quick release plate, waardoor u uw verrekijker of spotting scope gemakkelijk op het statief kunt monteren. De panoramakop van de Pro-GT kan in drie richtingen worden versteld, om zo snel het onderwerp te kunnen volgen en om de hoek aan te passen. Vortex heeft het statief dusdanig ontworpen dat u met één hand de hoek van de panoramakop kunt verstellen en, door aan het handvat te draaien, de hoek kunt fixeren. De middenzuil van de Vortex Pro-GT is snel in hoogte verstelbaar. De hoek van de statiefpoten is in drie standen te verstellen. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat zelfs een fragiele ondergrond onbeschadigd blijft. Ondanks dat de Pro-GT is ontwikkeld voor het gebruik met verrekijkers en/of spotting scopes, is deze ook perfect voor de professionele fotograaf. Speciaal voor fotografen heeft Vortex gezorgd voor een kantelbare statiefplaat, waardoor ook verticale foto's tot de mogelijkheden behoren.”
Vortex Pro-GT Statief