Fotocamera’s

Of je nu een beginnende fotograaf bent of een doorgewinterde professional, hier vind je de ideale camera die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Ontdek het uitgebreide assortiment en klik door naar de categorie die jou het meeste aanspreekt:

Compact camera’s

De compact camera is een veelzijdige camera voor het eenvoudig en snel maken van foto’s. Het merendeel van deze camera’s beschikt over een automatische modus die de juiste instellingen voor je kiest. Heb je liever zelf de controle over instellingen als sluitertijd en diafragma? Dan kun je kiezen voor een compact camera met handmatige instellingsmogelijkheid.

Bekijk Nu

Spiegelreflex camera’s

Een spiegelreflexcamera, ook wel SLR of DSLR (Digital Single Lens Reflex) genoemd, is er in allerlei soorten en maten. Deze camera’s hebben een verwisselbaar lenzensysteem. Je bekijkt je beelden via de optische zoeker of het beeldscherm. Er zijn spiegelreflexcamera’s voor de beginner, gevorderde of expert. Je maakt een keuze uit de merken Nikon en Canon.

Bekijk Nu

Systeemcamera’s

Een systeemcamera is een camera met verwisselbare lens, maar zonder spiegelsysteem. Je kijkt op het scherm of in een elektronische zoeker naar je onderwerp.

Bekijk Nu