Over ons

Welkom bij Telescoop.nl! Geleid door gepassioneerde astronomen zijn wij uw ultieme bron voor sterrenkijkers, telescopen, verrekijkers en nachtkijkers. Onze missie is om de wonderen van het universum toegankelijk te maken voor iedereen, van beginnende sterrenkijkers tot doorgewinterde astronomen.

Passie en eerlijkheid

Betrouwbare informatie en onafhankelijke beoordelingen om je te helpen de beste keuze te maken.

Uitstekende klantenservice

Onze partners staan altijd voor je klaar. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar.

Breed Assortiment

Een uitgebreide selectie van verrekijkers en nachtkijkers van topmerken.

Wereldwijde Verzending

Onze partners verzenden wereldwijd.

The sky isn’t the limit!

Zoek je de perfecte sterrenkijker, telescoop, verrekijker of nachtkijker? Bij Telescoop.nl ben je aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van je astronomische reis.

We bieden uitgebreide gidsen en onafhankelijke reviews om je te helpen de beste keuze te maken. Ons brede assortiment omvat producten van topmerken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu een beginner bent of een ervaren astronoom, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Bij Telescoop.nl delen we je passie voor het heelal en streven we ernaar om jouw kijkervaring onvergetelijk te maken. Onze uitstekende klantenservice staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij je aankopen.

Richtkijker

Bekijk onze winkel