telescoop.nl

Maximale levertijd
"telescoop.nl
is een klasse shop"
Beslist

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Skywatcher Explorer 250PDS

Vraag: als ik een eq5 standaard aanschaf voor alleen de telescoop dan funcioneert die toch ook goed?

Antwoord van onze expert: Een 250mm spiegel is nogal enorm te noemen. Hiervoor is een degelijk statief gevraagd. Ik zou met klem een eq6 adviseren.

Skywatcher Explorer 150P

Vraag: Geachte Ik overweeg de skywatcher explorer 150 P 750 mm F5 aan te schaffen Maar nu kwam ik ook de 150pl tegen brandpunt 1200 mm F8. welke van de 2 is nu beter ? Ik wil planeten en nevels en Deepsky gaan bekijken en eventueel fotograferen . En ondanks dat er maar 10 euro verschil tussen zit . Het zijn beide mooie kijkers en ook met een stevige montering alvast hartelijk dank

Antwoord van onze expert: Voor deepsky is de diameter van het objectief het meest belangrijk. Met een 1200mm brandpunt, hebt u een hogere vergroting mogelijk, dus qua optiek, zal u daar het beste mee uit zijn.

SkyWatcher Skyliner 350P Flextube

Vraag: Wanneer komen de Dobson telescopen van SkyWatcher, zoals de SkyWatcher Skyliner 300P Flextube, weer in jullie assortiment? Mvg Martijn

Antwoord van onze expert: Wij hebben deze telescoop momenteel zelf niet op voorraad liggen maar wij kunnen deze wel voor u bestellen. De levertijd zal ongeveer een week in beslag nemen en mocht u interesse hebben in deze telescoop, laat het ons gerust weten.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.